Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatera prywatna Albatros pokoje

Adres obiektu Grabskiego 15, 84-360 Łeba
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Małżeństwo z wielkopolski
Dodano: 2017-06-30
Pobyt od: 2017-06-24 do 2017-06-28 IP: xx.11.54.21
 
 
 

Super warunki przemili gospodarze cena też rewelacyjna.Polecam ten obiekt.


 
 

Rudolf -Jaroslaw
Dodano: 2015-09-18
Pobyt od: 2014-08-30 do 2015-09-16 IP: xx.205.192.159
 
 
    

Spedziliesmy cale 17 dni ,bylo super :-) Pokoje bardzo fajne ,mila atmosfera ,przemili gospodarze , a do morza jesli chodzi o figure , to w sam raz :-) Pozdrawiamy i polecamy !!!


 
JUSTYNA, KRZYS. IZA, DOMINIK hERUBIŃ SCY
Dodano: 2010-08-27
 

Jesteśmy zadowoleni z pobytu u pani Eli, było bombowo. dzieci tez wspominają dobrze szczególnie Dominik to pieszą wędrówkę na wydmy. Mimo ze Dominik miał ospę to było super warto tu przyjechać na prawdę suuuuuuuuuuuuuuuper było


 
P.D
Dodano: 2010-07-21
 

Piękne czyściutkie zadbane pokoiki, miła atmosfera aż chce się tam wracać :). Co prawda do plaży kawałek,ale zawsze można zadzwonić po MELEX'a ;) Polecam ten domek! Pozdrowienia dla właścicieli :))


 
krylo
Dodano: 2010-07-14
 

Polecam i jesszcze raz polecam po prostu jest super.


 
Aśka
Dodano: 2009-11-01
 

Bardzo fajna kwatera,byliśmy w 2006 roku,co prawda kawałek od morza ale za to blisko sklepy i jeziorko, pobyt w tym miejscu uwazam za bardzo udany:) pozdrawiam właścicieli


 
Iza
Dodano: 2009-06-29
 

bardzo fajne miejsce, bardzo ladne pokoje, przemili gospodarze, jedyny mankament to slabo wyposazona kuchnia, ale jesli wezmieny swoje naczynia to problem znika. Polecam!


 
M. M. A. K. U. M. K.
Dodano: 2008-08-16
 

Pobyt w pensjonacie na ul. Grabskiego 15 należy uznać za bardzo udany. Pokoje jak i łazienka były na wysokim poziomie:)) Z wczasów jesteśmy niezmiernie zadowoleni. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy przemiłe panie gospodynie. Na pewno na długo zapamiętamy te wakacje:)) Ps. Słodkie buźki dla Toficzka:* Goście z pokoi: 9 - Marta i Michał, 12 - Aga, Kasia i Ula, 16 - Monika i Krzysiu (02.08.08 - 15.08.08)


 
Mirek S
Dodano: 2008-07-12
 

Przez ostatni tydzień miałem okazję korzystać z gościnności Pani Elżbiety. Z pobytu jestem bardzo zadowolony, pokoik i łazienka czysta, do centrum kilkaset metrów, na plaże ok. pół godzinki spacerkiem.


 
Mirek S
Dodano: 2008-07-12
 

Przez ostatni tydzień miałem okazję korzystać z gościnności Pani Elżbiety. Z pobytu jestem bardzo zadowolony, pokoik i łazienka czysta, do centrum kilkaset metrów, na plaże ok. pół godzinki spacerkiem.


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie